Funderingsonderzoek

Meer dan 25 jaar ervaring in professioneel funderingsonderzoek

Heeft u te maken met scheuren in de muur of gevel, een verzakte vloer of klemmende
deuren en ramen? Dan is de kans aanwezig dat uw woning te maken heeft gehad met een verzakking. Om dit vast te stellen (of uit te sluiten) zal een funderingsonderzoek noodzakelijk zijn. Hier hoeft u zelf niet mee aan de slag, de experts van Duurzaam Funderingsherstel nemen het u graag uit handen.

De funderingsexperts van Duurzaam Funderingsherstel beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in het onderzoeken en herstellen van funderingen. Neem contact met ons op voor een duurzaam herstel van uw fundering!
 

Hoe gaan onze experts te werk?

De verzakking van uw fundering is al een schok op zich. U wilt dan ook absoluut niet dat het in de toekomst nogmaals kan gebeuren. Het is daarom van groot belang dat we zorgvuldig te werk gaan. Hiervoor hebben wij een werkwijze opgesteld waarmee wij al jaren succesvol funderingen op duurzame wijze hersteld hebben:

  • Uitgebreid funderingsonderzoek
  • Rapportage en herstelstrategie op maat formuleren
  • De verzakking herstellen
  • Gevolgschade herstellen
     

Uitgebreid funderingsonderzoek

Zoals we al aangaven beginnen we allereerst met een uitgebreid funderingsonderzoek. De specifieke oorzaak vaststellen is namelijk essentieel voor een duurzaam herstel van uw fundering. Eén van onze experts zal bij u op locatie het funderingsonderzoek uitvoeren. We onderzoeken de constructie van uw woning en eventuele uit- of aanbouw en verzamelen gegevens over de fundering en belasting.
 

Rapportage en herstelstrategie op maat formuleren

Nadat de bovenstaande punten onderzocht zijn zal onze expert al deze gegevens samen brengen in een uitgebreide rapportage. Naast deze rapportage stellen we ook een herstelstrategie op maat op. Hierbij zit ook een richtprijs voor de herstelwerkzaamheden, mochten deze nodig zijn. Indien gewenst kunnen we daarna ook nog een definitieve offerte opstellen.
 

De verzakking herstellen

Bij akkoord op de offerte zullen we zo snel mogelijk beginnen met het herstellen van de verzakking. Door het uitgebreide funderingsonderzoek weten onze experts precies waar en hoe de DFH-palen de grond in gedraaid moeten worden. Deze werkzaamheden gebeuren overigens geheel trillingvrij, uw buren zullen er geen overlast van ervaren. Meer weten? Bekijk de Onze aanpak-pagina!
 

Gevolgschade herstellen

Een verzakte fundering kan tot schade aan uw woning hebben geleden. Denk aan scheuren in de muren en/of gevel of een verzakte vloer. Ook deze schade wordt door onze experts op duurzame wijze hersteld. Na afloop van de werkzaamheden lijkt uw woning weer als nieuw!
 

Uitgebreid funderingsonderzoek en duurzaam herstel?

Heeft u te maken met een verzakking of twijfelt u hier over? Neem dan contact met ons op en wacht vooral niet te lang. De schade kan namelijk verergeren met de tijd, hierdoor kunnen de kosten enorm oplopen. Onze experts staan voor u klaar.
 

© 2018 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult