Funderingsonderzoek door ervaren professionals

Heeft u te maken met scheuren in de muur of gevel, een verzakte vloer of klemmende
deuren en ramen? Dan is de kans aanwezig dat uw woning te maken heeft gehad met een verzakking. Om dit vast te stellen (of uit te sluiten) zal een funderingsonderzoek noodzakelijk zijn. Hier hoeft u zelf niet mee aan de slag, de experts van Duurzaam Funderingsherstel nemen het u graag uit handen.

 

Uw fundering onderzoeken in 4 stappen

De verzakking van uw fundering is al een schok op zich. U wilt dan ook absoluut niet dat het in de toekomst nogmaals kan gebeuren. Het is daarom van groot belang dat we zorgvuldig te werk gaan. Hiervoor hebben wij een werkwijze opgesteld waarmee wij al jaren succesvol funderingen op duurzame wijze hersteld hebben:

  1. Uitgebreid funderingsonderzoek
  2. Rapportage en herstelstrategie op maat formuleren
  3. De verzakking herstellen
  4. Gevolgschade herstellen
     

1. Uitgebreid funderingsonderzoek

Zoals we al aangaven beginnen we allereerst met een uitgebreid funderingsonderzoek. 

Eén van onze experts zal bij u op locatie het funderingsonderzoek uitvoeren. We onderzoeken de constructie van uw woning en eventuele uit- of aanbouw en verzamelen gegevens over de fundering en belasting.

 

2. Rapportage en herstelstrategie op maat formuleren

Nadat de bovenstaande punten onderzocht zijn zal onze expert al deze gegevens samen brengen in een uitgebreide rapportage. Naast deze rapportage stellen we ook een herstelstrategie op maat op.

Hierbij zit ook een richtprijs voor de herstelwerkzaamheden, mochten deze nodig zijn. Indien de rapportage u aanspreekt, kunnen we daarna een definitieve offerte voor u opstellen.

 

3. De verzakking herstellen

Bij akkoord op de offerte zullen we zo snel mogelijk beginnen met het herstellen van de verzakking. Door het uitgebreide funderingsonderzoek weten onze experts precies waar en hoe de DFH-palen de grond in gedraaid moeten worden.

Deze werkzaamheden gebeuren overigens geheel trillingvrij, uw buren zullen er geen overlast van ervaren. Meer weten? Bekijk de Onze aanpak-pagina.

 

4. Gevolgschade herstellen

Een verzakte fundering kan tot schade aan uw woning hebben geleid. Denk aan scheuren in de muren en/of gevel of een verzakte vloer. Ook deze schade wordt door onze experts op duurzame wijze hersteld. Na afloop van de werkzaamheden lijkt uw woning weer als nieuw!

 


Fundering laten onderzoeken door onze experts?

Heeft u te maken met een verzakking of twijfelt u hier over? Neem dan contact met ons op en wacht vooral niet te lang. De schade kan namelijk verergeren met de tijd, hierdoor kunnen de kosten enorm oplopen. Onze experts staan klaar om een uitgebreid funderingsonderzoek uit te voeren.

U kunt ons bereiken op 088 - 111 2500, via info@duurzaamfunderingsherstel.nl of door middel van het onderstaande contactformulier!

 

Veelgestelde vragen omtrent funderingsonderzoek

Wat levert een funderingsonderzoek op?

De experts van Duurzaam Funderingsherstel onderzoeken de constructie van uw woning en eventuele uit- of aanbouw. Hieruit komen gegevens over de belasting en fundering.

Dit zullen we vervolgens samenvoegen in een uitgebreide rapportage en we stellen een herstelstrategie op maat voor u op. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u graag een definitieve offerte wilt ontvangen voor de werkzaamheden.

Wanneer is een funderingsonderzoek noodzakelijk?

Een woning met funderingsproblemen kan voor veel problemen zorgen. Wanneer deze problemen niet op korte termijn opgelost worden kan het een grote kostenpost worden.

Heeft uw woning last van merkbare scheve vloeren, scheuren in de muur of gevel of klemmende deuren/ramen? Dan is het noodzakelijk dat u op korte termijn een expert inschakelt voor een funderingsonderzoek.

Wat zijn de kosten van een funderingsonderzoek?

Bij Duurzaam Funderingsherstel voeren we een grondig funderingsonderzoek uit. Deze inspectie komen we bij u op locatie uitvoeren. De kosten hiervoor zijn: €500,-. 

Wanneer u het funderingsherstel door ons laat uitvoeren, dan worden deze kosten verrekend in de definitieve offerte.

 

© 2021 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult