Oplossing met het DFH Funderingssysteem

Om te voorkomen dat de schade aan uw woning en/of uitbouw verergert, moet snel en adequaat worden opgetreden. Funderingsherstel is dan de enige oplossing. Het klinkt dan alsof er een hele nieuwe fundering moet worden geplaatst, maar gebruikmakend van de Duurzaam Funderingsherstel methode, hoeft dat gelukkig niet.

Structurele ondersteuning

Duurzaam Funderingsherstel maakt gebruik van het innovatieve en bewezen DFH Funderingssysteem. Dit systeem wordt op cruciale plekken die uit constructieberekeningen voortkomen in de grond aangebracht, waarna daar geavanceerde hoofddragers op worden aangebracht. Nadat de fundering is afgesteund op het funderingssysteem, kan deze als de constructie het toelaat middels de hoofddragers omhoog worden gebracht. Mocht het niveau in de loop der jaren veranderen, dan is het DFH funderingssysteem nastelbaar.

Het installeren van het DFH Funderingssysteem vereist geen enorme graafwerkzaamheden. Met compacte hydraulische apparatuur worden de werkzaamheden trillingsvrij uitgevoerd.

Het DFH Funderingssysteem is ook ideaal te gebruiken in situaties met beperkte toegang en weinig werkruimte. Het DFH systeem is snel aan te brengen met slechts minimale overlast voor bewoners die tijdens de werkzaamheden gewoon in het gebouw kunnen blijven.

Voor

Na

Voor

Na

Overzichtsfoto

© 2018 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult