Funderingsherstel met ons funderingssysteem

Om te voorkomen dat de schade aan uw woning en/of uitbouw verergert, moet snel en adequaat worden opgetreden. Funderingsherstel is dan de enige oplossing. Het klinkt dan alsof er een hele nieuwe fundering moet worden geplaatst, maar gebruikmakend van de Duurzaam Funderingsherstel methode, hoeft dat gelukkig niet.

Hoe werkt ons funderingssysteem?

De DFH-palen zijn uitgerust met een schroef aan het uiteinde. Door middel van de schroef worden de palen trillingsvrij de grond in gedraaid en is er slechts minimale overlast voor bewoners en omgeving. De palen worden op door de constructeur aangegeven plaatsen naast de fundering gedraaid.

Door middel van een sondering naast uw woning weten we op welke diepte de draagkrachtige grondlaag is. We draaien de palen tot op deze laag. Daarna wordt met speciale brackets de last van de fundering op de palen overgebracht. Mocht het nodig zijn, dan is het DFH funderingssysteem nastelbaar.

Voordelen ten opzichte van andere funderingssystemen

Het installeren van het DFH Funderingssysteem vereist geen enorme graafwerkzaamheden. Met compacte hydraulische apparatuur worden de werkzaamheden trillingsvrij uitgevoerd.

Het DFH Funderingssysteem is ook ideaal te gebruiken in situaties met beperkte toegang en weinig werkruimte. Het DFH systeem is snel aan te brengen met slechts minimale overlast voor bewoners die tijdens de werkzaamheden gewoon in het gebouw kunnen blijven.

Resultaten van het DFH funderingssysteem

Duurzaam funderings herstel resultaat voor

Voor

Duurzaam funderings herstel resultaat na

Na

Duurzaam funderings herstel resultaat voor kapot

Voor

Duurzaam funderings herstel resultaat na DFH

Na

Overzichts foto resultaten funderingssysteem

Overzichtsfoto

© 2022 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement | Algemene voorwaarden Webdesign en ontwikkeling door: Forresult