Verzakking twee woningen in Dodewaard

Het gaat hier om een lang bouwwerk dat verdeeld is in twee woningen. De ene woning heeft de entree in de ene straat en de andere woning heeft de entree om de hoek in een andere straat. Vandaar dat het om een voor- en een zijgevel van een woning gaat, maar eigenlijk is het één lange muur van hetzelfde bouwwerk.

Een van de eigenaren mailt ons na afloop het volgende:

Professioneel en vakkundig uitgevoerd. Ook als het even tegen zat werd er gekeken naar de beste oplossing om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. De gerepareerde voegen zijn onzichtbaar. Nu afwachten wat het resultaat is op de lange termijn. 

Groeten, 
Marco

De voortuinen na afloop; even kunstig als voorheen.

© 2021 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult