Verzakte vloer herstellen

Heeft u het gevoel dat de vloer in uw woning een verzakking heeft ondergaan? Dan kan dit in eerste instantie als nogal een schok overkomen. Een verzakte vloer is iets waar niemand van tevoren op rekent. Logisch, want de verzakking van een vloer mag natuurlijk niet gebeuren.

Vaak heeft een verzakte vloer te maken met funderingsproblemen. Onvoldoende steun zorgt ervoor dat de vloer zijn draagkracht verliest. Op den duur kan dit leiden tot een verzakte vloer. Dit is één van de kenmerken waaraan u funderingsproblemen kunt herkennen.

Het belangrijkste is dat de verzakking op een duurzame en professionele wijze herstelt wordt. Maar hoe gaat een verzakte vloer herstellen in zijn werk?

Oorzaak van het funderingsprobleem

Allereerst is het zaak dat de oorzaak van het funderingsprobleem vastgesteld wordt. U kunt proberen om dit zelf vast te stellen, maar het is beter om dit over te laten aan fundering-experts. Gelukkig staan de professionals van Duurzaam Funderingsherstel voor u klaar. Een verzakte vloer liften zonder de specifieke oorzaak te kennen raden wij af, omdat het probleem na verloop van tijd opnieuw zal ontstaan.

Grondig onderzoek zal uitwijzen wat voor de funderingsproblemen zorgt. Mogelijke oorzaken van de verzakking van uw fundering zijn;

  • Geconcentreerde belasting: Een te hoge belasting van de draagkracht van de fundering onder een specifiek deel van uw woning
  • Bodemgesteldheid: Wegspoelen van de draagkrachtige grond of inklinking van klei- of veengrond geeft de fundering onvoldoende steun
  • Vochtverlies: Verdamping van grondwater door een droge periode of onttrekking van grondwater door bomen in de nabij omgeving
  • Externe factoren: Extreem drukke wegen of zware bouwactiviteiten zorgen voor trillingen die de draagkracht van de fundering beïnvloeden
     

Herstelstrategie om uw verzakte vloer te herstellen

Als u uw verzakte vloer laat herstellen door Duurzaam Funderingsherstel, dan kunt u rekenen op vakmanschap van het hoogste niveau. Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen van funderingen en verzakte vloeren. 

Eerst zal de oorzaak vastgesteld worden, om vervolgens tot herstel over te gaan. Dit zal gebeuren door middel van het innovatieve DFH Funderingssysteem. Deze worden op cruciale plekken in de grond geplaatst. Daarop worden weer hoofddragers geplaatst. Niet alleen is uw fundering weer als nieuw, u hoeft er ook niet meer naar om te kijken.

Bang voor geluidsoverlast voor uw buren? Wees gerust. Het plaatsen van het DFH Funderingssysteem vereist geen grote graafwerkzaamheden. Het proces wordt geheel trillingvrij door onze experts uitgevoerd.

 


Verzakte vloer laten herstellen door DFH

Kampt u met een verzakte vloer en wilt u deze op duurzame en professionele wijze laten herstellen De experts van Duurzaam Funderingsherstel staan voor u klaar! Wij liften uw verzakte vloer weer naar het originele niveau.

U kunt ons bereiken op 088 - 111 2500, via info@duurzaamfunderingsherstel.nl of door middel van het onderstaande contactformulier!

 

© 2021 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult