Vloerverzakking?

Laat uw verzakte vloer herstellen door de experts van Duurzaam Funderingsherstel

Heeft u het idee dat de vloeren van uw woning niet meer gelijk zijn? Dan kan het zo zijn dat u te maken hebt met een vloerverzakking. In veel gevallen is een vloerverzakking te herleiden naar de fundering van uw woning. Een fundering die zich in een slechte staat verkeerd biedt namelijk niet meer de benodigde draagkracht en ondersteuning. Zoals u wel kunt begrijpen zal dit op den duur voor problemen gaan zorgen.

Om verdere problemen en schade te voorkomen doet u er goed aan een expert in te schakelen zodra u een vloerverzakking geconstateerd heeft. Bij Duurzaam Funderingsherstel staan we voor u klaar om uw vloerverzakking op te lossen.

Oorzaak van een vloerverzakking

Zoals hiervoor al aangegeven is een vloerverzakking in veel gevallen te herleiden naar de fundering. Dergelijke funderingsproblemen ontstaan namelijk wanneer de fundering onvoldoende draagkracht heeft. Dit kan verschillende oorzaken hebben;

Geconcentreerde belasting

De fundering wordt mogelijk te hoog belast onder een specifiek deel van uw woning, aanbouw of uitbouw.

Bodemgesteldheid

Wegspoelende grond of inklinking van klei- of veengrond geeft de fundering mogelijk onvoldoende steun.

Vochtverlies

Door verdamping of onttrekking van grondwater (bijvoorbeeld in droge perioden) heeft de fundering mogelijk onvoldoende steun.

Externe factoren

Extreme verkeersdrukte of zware bouwactiviteiten zorgen voor trillingen in de grond waardoor de fundering mogelijk aangetast kan worden.
 

Het oplossen van een vloerverzakking

De experts van Duurzaam Funderingsherstel kunnen uw verzakte vloer herstellen op duurzame wijze oplossen. Voordat zij dit kunnen doen zullen ze eerst een uitvoerig onderzoek moeten uitvoeren. Dit doen wij zodat we de exacte oorzaak van de vloerverzakking kunnen vaststellen.

Eenmaal vastgesteld zullen onze experts uw vloerverzakking gaan herstellen. Door de oorzaak van tevoren vast te stellen en dit mee te nemen in de herstelwerkzaamheden wordt voorkomen dat het nogmaals kan gebeuren.

 


Vloerverzakking laten oplossen?

Heeft uw woning een vloerverzakking ondergaan of wilt u graag meer informatie omtrent verzakkingen en funderingen? Wij helpen u graag. Met gecertificeerde vakmensen én ruim 25 jaar ervaring is uw woning bij ons in goede handen.

In het geval van funderingsproblemen kan het zo zijn dat hoe langer u wacht, des te groter de schade kan worden. Schroom dus niet om contact met onze experts op te nemen!

U kunt ons bereiken op 088 - 111 2500, via info@duurzaamfunderingsherstel.nl of door middel van het onderstaande contactformulier!

 

© 2021 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult