Referenties en projecten

Afkantelen hoek van woning in Lent (oktober 2019)

De situatie:
De hoek van de woning van de heer Peters kantelde van de woning af. Door middel van het plaatsen van 5 DFH-palen wordt verdere afkanteling voorkomen.

Na afronding ontvingen wij de volgende mail van de heer Peters:
Gisteren hebben Aard, Paul en Ton de fundering van onze woning in Lent versterkt en de gevel hersteld. Ik wil graag kwijt dat zij dit buitengewoon netjes, professioneel en prettig hebben gedaan. Het is ze gelukt de 5 schroefpalen en alle bijkomende werkzaamheden binnen één (lange) dag af te ronden. Natuurlijk kan ik nog niet beoordelen of hiermee op lange termijn ons verzakkingsprobleem is opgelost, maar zij hebben de werkzaamheden die we zijn overeengekomen buitengewoon netjes uitgevoerd. Daarnaast zijn het prettige mensen die als het nodig is in overleg treden en goed meedenken over oplossingen voor de problemen die ze in het werk tegenkomen.

Rest mij jullie ook te bedanken voor de constructieve (in de dubbele zin van het woord) samenwerking. Jullie vakkennis, flexibiliteit, oplossingsgericht meedenken en natuurlijk de toch wel erg fraaie oplossing (schroefpalen in combinatie met de Helibars) maken dat ik vertrouwen heb in een duurzaam herstel van onze fundering. Het was een plezier met jullie te werken.

Verzakking Dijkhuis Haarsteeg (augustus 2019)

De situatie:
Het dijkhuis van Ivo begon in het midden te verzakken. Door het plaatsen van 4 DFH-palen tot 6 meter diepte wordt verder verzakken voorkomen.

Ivo's reactie na het herstel:
Tot op heden ben ik bijzonder content over de herstelwerkzaamheden. Groot pluspunt voor mij waren de gemaakte afspraken die punctueel zijn nagekomen. Verder ben ik zeer te spreken over alle personen, die bij bijzonder warm weer, hard hebben gewerkt om in twee dagen de klus voor elkaar te hebben. Mocht ik dan toch een klein minpuntje hebben dan lag die bij mij omdat ik in de offerte niet had begrepen dat alle scheuren rondom het huis werden aangepakt, dat is uiteindelijk een meevaller.
Nogmaals mijn dank en ik zal jullie van harte aanbevelen.

 

Kopgevel woning verzakt (juli 2019)

De situatie: De gehele kopgevel begint te verzakken en veroorzaakt scheuren in de zijgevels. Door middel van 8 palen tot een diepte van 3 meter wordt de gevel weer goed ondersteund.

De heer Gerritsen reageert:
Ik ben erg tevreden over het geleverde werk, er is keurig en netjes gewerkt!
 

Projecten

Keurige omleiding tijdens het funderingsherstel in Hoogblokland (2019)

Drie DFH-palen vakkundig op een rij onder de fundering in Lent (2019)

Precisie-apparatuur om het bouwwerk in de gaten te houden tijdens de werkzaamheden

Doorgaans worden de DFH-palen aan de buitenzijde van een bouwwerk geplaatst, maar ze zijn ook binnenshuis en in krappe ruimten toepasbaar. Arnhem (2019)

© 2018 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult