Duurzaam Funderingsherstel

Verzakking eindwoning Bemmel

Bij dit project stonden we voor een unieke uitdaging. De meeste palen moesten naast de woning, onder de kopgevel, geplaatst worden.

Naast de woning was weinig ruimte, gecombineerd met een vast hekje dat niet verplaatst kon worden, maakte dit tot een complexe klus.

Onze collega’s hebben hier heel vakkundig achter gewerkt. Ze demonstreerden hun expertise door de fundering succesvol te stabiliseren zonder de bestaande structuren te verstoren. Aan de linkerzijde van de woning is het hekje nog net zichtbaar, wat getuigt van de precisie waarmee gewerkt moest worden.

Onze aanpak kenmerkte zich door nauwgezetheid, waarbij we de bestrating zorgvuldig tussen muur en hekje terugplaatsten en ook de bestrating achter de woning weer netjes op zijn plaats legden.

Dit project illustreert onze bekwaamheid om in uitdagende omstandigheden te werken en effectieve oplossingen te bieden voor funderingsherstel.

Net als bij dit project in Bemmel, waar we uitgebreid funderingsherstel hebben uitgevoerd, hebben we ook in Baarn een vergelijkbare uitdaging aangepakt.

Lees meer over onze aanpak bij een verzakking in een hoek van een woning Baarn, en ontdek hoe wij omgaan met huisverzakking om de veiligheid en stabiliteit van uw woning te garanderen.

Verzakking eindwoning Bemmel 4 DFH palen in de grond onder de woning