Duurzaam Funderingsherstel

Wie zijn wij?

Ongeveer 25 jaar geleden is het landelijk opererende Total Wall opgericht.
Wij houden ons bezig met het onderzoeken van scheurvorming in metselwerk en ontwerpen daarvoor een degelijke (versterkte) reparatie oplossing. Eventueel kunnen wij het herstel, samen met onze opgeleide bedrijven, ook voor u verzorgen.

Duurzaam Funderingsherstel

Duurzaam Funderingsherstel is onderdeel van ons landelijk opererende netwerk met vestigingen in Sneek en Overberg. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Total Wall samen met Duurzaam Funderingsherstel alle expertise op het gebied van het complete gevel- en funderingsherstel. We beschikken intussen over een eigen ingenieursbureau, een opleidingscentrum en gecertificeerde vakmensen. Deze synergie staat garant voor een grondige oplossing voor het funderings- en/of metselwerk probleem van uw gebouw.

Uw oplossing

Duurzaam Funderingsherstel is de oplossing bij een verzakt huis of dergelijke funderingsproblemen. Ons deskundige team is er om uw te ondersteunen in het stabiliseren van uw fundering. Wij begrijpen de complexiteit en de zorgen die gepaard gaan met deze problemen en zijn toegewijd aan het bieden van veilige, duurzame oplossingen voor uw eigendom. Met meer dan 25 jaar ervaring in funderingsherstel, staan wij voor vakmanschap en expertise. Onze gespecialiseerde medewerkers zetten zich al jaren in voor duurzame en betrouwbare oplossingen.

Een team dat voor een groep busjes staat en een foto maakt ter herdenking van hun duurzame funderingsherstelproject.

Marten de Jong is directeur en eigenaar van Duurzaam Funderingsherstel. Hij heeft een belangrijk aandeel gehad in de ontwikkeling van Total Wall en de DFH-funderingspalen.
De beide concepten hebben als kenmerk; Pas na grondig onderzoek (probleem en oplossing) kan een goede reparatie plaatsvinden.
Deze visie wordt door alle medewerkers gedragen.
Hij is nauw verbonden met het proces van het funderingsherstel van A tot Z.

 

Ons materieel

In onze ruime bussen kunnen we alle gereedschappen en materialen meenemen om onze opdrachten goed uit te kunnen voeren.

De grote materialen, die niet in de bussen passen, gaan mee op ruime aanhangwagens.

Informatie over onze andere diensten vindt u op TotalWall.nl Hier vindt u informatie over onder andere:

  • Gevelrenovatie
  • Scheuren in de muur
  • Latei vervangen of repareren
  • Spouwankers vervangen
  • Steenreparatie