Duurzaam Funderingsherstel

Funderingsherstel met ons funderingssysteem

Wanneer de fundering van uw woning of aanbouw lijkt te verzakken, dan is het zaak om snel en adequaat te handelen. Funderingsherstel met onze DFH-palen is dan de oplossing. Het klinkt misschien alsof er een hele nieuwe fundering moet worden geplaatst, maar gebruikmakend van de Duurzaam Funderingsherstel methode, hoeft dat gelukkig niet.

Hoe werkt ons funderingssysteem?

De DFH-palen zijn uitgerust met een schroef aan het uiteinde. Door middel van de schroef worden de palen trillingsvrij de grond in gedraaid en is er slechts minimale overlast voor bewoners en omgeving. De palen worden op door de constructeur aangegeven plaatsen naast de fundering gedraaid.

Door middel van een sondering naast uw woning weten we op welke diepte de draagkrachtige grondlaag is. We draaien de palen tot op deze laag. Daarna wordt met speciale brackets de last van de fundering op de palen overgebracht. Mocht het nodig zijn, dan is het DFH funderingssysteem nastelbaar.

Bekijk onze aanpak      Direct contact opnemen

Voordelen ten opzichte van andere funderingssystemen

Het installeren van het DFH Funderingssysteem vereist geen enorme graafwerkzaamheden. Met compacte hydraulische apparatuur worden de werkzaamheden trillingsvrij uitgevoerd.

Het DFH Funderingssysteem is ook ideaal te gebruiken in situaties met beperkte toegang en weinig werkruimte. Het DFH systeem is snel aan te brengen met slechts minimale overlast voor bewoners die tijdens de werkzaamheden gewoon in het gebouw kunnen blijven.

 

Funderingsherstel

Informatie aanvraag

Wilt u uw verzakking laten herstellen door Duurzaam Funderingsherstel? Of heeft u aanvullende vragen en wilt u een inspectie laten uitvoeren? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Liever zelf contact opnemen?
Bel ons op: 088 – 111 25 00
Of mail naar: info@duurzaamfunderingsherstel.nl

Een team dat voor een groep busjes staat en een foto maakt ter herdenking van hun duurzame funderingsherstelproject.

“Heeft u te maken met een verzakt huis, een verzakte aanbouw of uitbouw of wilt u een inspectie laten uitvoeren? We helpen u graag!”

    [current_url page_url]

    Snel en vrijblijvend contact opnemen