Duurzaam Funderingsherstel

Verzakking hoek van woning in Baarn

De heer Snyders riep onze hulp in vanwege de scheurvorming in zijn woning. Deze bleek veroorzaakt te worden door het verzakken van de fundering. De boosdoener leek een lekkende hemelwaterafvoer of rioleringsbuis. Door het plaatsen van 4 DFH-palen van 3,4 meter is het verzakken gestopt. De rioleringsbuis is vervangen en de scheuren zijn gerepareerd. Kijk naar meer projecten omtrent verzakkingen of naar hoe we een verzakking van een eindwoning in Bemmel hebben kunnen herstellen.

De heer Snyders schreef ons na afloop het volgende:

Verzakking Baarn

Mijn huis vertoonde scheuren en daarom liet ik een bouwkundige inspectie uitvoeren door twee verschillende bedrijven. Beide inspecties waren behoorlijk aan de prijs en de rapportages erg summier en voor mij niet overtuigend.
Daarom besloot ik verder te zoeken op internet en stuitte ik op Duurzaam Funderingsherstel. Hun werkwijze sprak mij meteen aan en het gehele traject van inspectie tot herstelplan en uitvoering daarvan was zeer goed.
Als ik vragen had stuitte ik nooit op een antwoordapparaat en kreeg ik een helder antwoord.
Een groot voordeel van hun aanpak is mede dat niemand zijn huis uit hoeft. In twee dagen tijd hebben ze de verzakking en scheuren in de muren aangepakt tegen een vriendelijke prijs.
Ik kan ze u van harte aanbevelen.