Duurzaam Funderingsherstel

Inspectie door ervaren professionals

Heeft u te maken met scheuren in de muur of gevel of klemmende deuren en ramen? Dan is de kans aanwezig dat uw woning te maken heeft gehad met een verzakking. Om dit vast te stellen (of uit te sluiten) zal een inspectie noodzakelijk zijn. Hier hoeft u zelf niet mee aan de slag, de experts van Duurzaam Funderingsherstel en ons adviesbureau Total Wall nemen het u graag uit handen.

Wat wij doen tijdens een inspectie:

We voeren een inspectie ter plaatse uit om in kaart te brengen wat het probleem is, waar de eventuele verzakking zit en wat dan de mate van verzakking is. Hiervoor doen we een lintvoegwaterpasmeting en indien nodig een vloerwaterpasmeting. Ook brengen we de scheurvorming in kaart, bekijken we de rest van de constructie van uw woning plus eventuele uit- of aanbouw en verzamelen gegevens over de fundering en belasting. Daarnaast bekijken we de omgeving met in het achterhoofd de bereikbaarheid met materieel.

Op de plaats(en) waar de meeste verzakking te zien is, wordt de fundering via een kleine put (zo’n 50x50cm) blootgegraven tot de onderkant om te kijken hoe deze er uit ziet en in welke staat hij verkeert. Ook wordt de stevigheid van de bodem meteen onder de fundering met de hand getest met een prikstok.

De inspectie duurt ca. 2 uren. Na de inspectie wordt een rapportage opgesteld met daarin een omschrijving van het probleem, een herstelplan (indien er daadwerkelijk sprake is van verzakking) en een kostenindicatie.

Kosten funderingsonderzoek bij ons

De kosten voor een volledig funderingsonderzoek bedragen €600. Deze prijs omvat alle aspecten van de inspectie en het opstellen van het rapport, en biedt u een duidelijk inzicht in de staat van uw fundering en eventuele benodigde vervolgacties.

Een inspectie laten uitvoeren door onze experts?

Heeft u te maken met een verzakking of twijfelt u hier over? Neem dan contact met ons op en wacht vooral niet te lang. De schade kan namelijk verergeren met de tijd, hierdoor kunnen de kosten oplopen. Onze experts staan klaar om een uitgebreide inspectie uit te voeren.

U kunt ons bereiken op 088 – 111 2500, via info@duurzaamfunderingsherstel.nl of door middel van het onderstaande contactformulier!

Funderingsherstel

Informatie aanvraag

Wilt u uw verzakking laten herstellen door Duurzaam Funderingsherstel? Of heeft u aanvullende vragen en wilt u een inspectie laten uitvoeren? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Liever zelf contact opnemen?
Bel ons op: 088 – 111 25 00
Of mail naar: info@duurzaamfunderingsherstel.nl

Een team dat voor een groep busjes staat en een foto maakt ter herdenking van hun duurzame funderingsherstelproject.

“Heeft u te maken met een verzakt huis, een verzakte aanbouw of uitbouw of wilt u een inspectie laten uitvoeren? We helpen u graag!”

    [current_url page_url]

    Snel en vrijblijvend contact opnemen