Inspectie door ervaren professionals

Heeft u te maken met scheuren in de muur of gevel of klemmende deuren en ramen? Dan is de kans aanwezig dat uw woning te maken heeft gehad met een verzakking. Om dit vast te stellen (of uit te sluiten) zal een inspectie/funderingsonderzoek noodzakelijk zijn. Hier hoeft u zelf niet mee aan de slag, de experts van Duurzaam Funderingsherstel nemen het u graag uit handen.

Uw fundering onderzoeken in 4 stappen

De verzakking van uw fundering is schadelijk voor uw woning. Het is daarom van groot belang dat er een funderingsonderzoek plaats vindt en hersteld wordt. Hiervoor hebben wij een werkwijze opgesteld waarmee wij al jaren succesvol funderingen op duurzame wijze hersteld hebben:

  1. Uitgebreide inspectie
  2. Rapportage en herstelstrategie op maat formuleren
  3. De verzakking herstellen
  4. Gevolgschade herstellen

 

1. Uitgebreide inspectie

Eén van onze experts zal bij u op locatie de inspectie uitvoeren. We onderzoeken de constructie van uw woning en eventuele uit- of aanbouw en verzamelen gegevens over de fundering en belasting. De kosten hiervoor bedragen €500,-.

 

2. Rapportage en herstelstrategie op maat formuleren

Nadat de bovenstaande punten onderzocht zijn zal onze expert al deze gegevens samen brengen in een uitgebreide rapportage. In deze rapportage is ook een herstelplan opgenomen met een indicatie voor de herstelkosten.

Indien de rapportage u aanspreekt, kunnen we daarna een definitieve offerte voor u opstellen. Hiervoor is nog wel een sondering nodig.

 

3. De verzakking herstellen

Bij akkoord op de offerte zullen we zo snel mogelijk beginnen met het herstellen van de verzakking. Op basis van de uitgebreide inspectie en de berekening van onze constructeur worden de DFH-palen de grond in gedraaid.

Deze werkzaamheden gebeuren overigens trillingvrij. De overlast voor u en uw omgeving wordt tot een minimum beperkt.

 

4. Gevolgschade herstellen

Een verzakte fundering kan tot schade aan uw woning hebben geleid. Denk aan scheuren in de muren en/of gevel. Ook deze schade wordt door onze experts op duurzame wijze hersteld. Na afloop van de werkzaamheden lijkt uw woning weer als nieuw!

 

Fundering laten onderzoeken door onze experts?

Heeft u te maken met een verzakking of twijfelt u hier over? Neem dan contact met ons op en wacht vooral niet te lang. De schade kan namelijk verergeren met de tijd, hierdoor kunnen de kosten oplopen. Onze experts staan klaar om een uitgebreide inspectie uit te voeren.

U kunt ons bereiken op 088 - 111 2500, via info@duurzaamfunderingsherstel.nl of door middel van het onderstaande contactformulier!

 

© 2022 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement | Algemene voorwaarden Webdesign en ontwikkeling door: Forresult