Duurzaam Funderingsherstel

Kosten funderingsherstel

De kosten voor funderingsherstel is afhankelijk van veel factoren. Wanneer u een goede indicatie van de kosten wilt hebben, kunt u het beste contact met ons opnemen via het contactformulier. Met onze kennis en expertise proberen we globale kosten aan te geven.

Funderingsonderzoek aanvragen

 

Wat kost funderingsherstel?

Kosten funderingsherstel

De kosten van funderingsherstel variëren sterk per situatie. De kosten herstel fundering hangen namelijk af van twee factoren: de hoeveelheid palen en de lengte van deze palen.

Om de fundering herstellen kosten exact te bepalen, en tot een specifiek bedrag te komen, zal een inspectie noodzakelijk zijn. Dat is natuurlijk een aardig bedrag, maar de kosten kunnen nog verder oplopen als de funderingsproblemen, zoals bij huisverzakking, niet worden aangepakt. Vul dan ook hieronder uw gegevens in om een kostenindicatie te krijgen van de herstelwerkzaamheden. U kunt altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag met uw funderingsherstel.

 

Oplossingsmethoden

Tijdens het proces van het funderingsherstel maken we gebruik van de DFH-palen systeem. We maken hierbij gebruik van de funderingspalen die zonder trillingen wordt aangebracht. Daarnaast is er geen groot materieel nodig waardoor bewoners en omwonenden geen last hebben van de herstelwerkzaamheden. De kosten van het Helifix funderingssysteem is afhankelijk van de benodigde palen en de lengte van deze palen. De aantallen wordt bepaald door de lengte en constructie van de muur. De lengte van de palen ligt aan de diepte tot de vaste zandlaag.

Funderingsherstel

Informatie aanvraag

Wilt u uw verzakking laten herstellen door Duurzaam Funderingsherstel? Of heeft u aanvullende vragen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Liever zelf contact opnemen?
Bel ons op: 088 – 111 25 00
Of mail naar: info@duurzaamfunderingsherstel.nl

Claudia Hensbroek
Suzanne de Vries

“Heeft u te maken met een verzakt huis, een verzakte aanbouw of uitbouw of wilt u een inspectie laten uitvoeren? We helpen u graag!”

    [current_url page_url]

    Snel en vrijblijvend contact opnemen