Wie zijn wij?

Ongeveer 25 jaar geleden is het landelijk opererende Total Wall opgericht.
Wij houden ons bezig met het onderzoeken van scheurvorming in metselwerk en ontwerpen daarvoor een degelijke (versterkte) reparatie oplossing. Eventueel kunnen wij het herstel samen met onze opgeleide bedrijven, ook voor u verzorgen.

Een belangrijk kenmerk van onze grondige reparaties is dat deze niet te veel overlast  veroorzaken en dat de reparatie nadien nagenoeg niet zichtbaar is. 

Nadat de oorzaak van de scheurvorming is gelokaliseerd en verholpen is, wordt voor het scheurherstel vooral gebruik gemaakt van de HeliBar lintvoeg wapening met een steen reparatie mortel op kleur.

Een van de lastiger te repareren oorzaken van scheuren in muren is natuurlijk het funderingsprobleem.
Om een goede afdoende reparatie te kunnen garanderen zal het funderingsprobleem volgens onze bovenstaande maatstaven moeten worden opgelost.

Vandaar dat Duurzaam Funderingsherstel is opgezet dat een onderdeel is van ons landelijk opererende netwerk met vestigingen in Sneek en Overberg. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Total Wall samen met Duurzaam Funderingsherstel alle expertise op het gebied van het complete gevel- en funderingsherstel. 
We beschikken intussen over een eigen ingenieursbureau, een opleidingscentrum en gecertificeerde vakmensen. Deze synergie staat garant voor een grondige oplossing voor het funderings- en/of metselwerk probleem van uw gebouw.
 

Marten de Jong

Marten de Jong is directeur en eigenaar van Duurzaam Funderingsherstel. Hij heeft een belangrijk aandeel gehad in de ontwikkeling van Total Wall en de DFH-funderingspalen. 
De beide concepten hebben als kenmerk; Pas na grondig onderzoek (probleem en oplossing) kan een goede reparatie plaatsvinden. 
Deze visie wordt door alle medewerkers gedragen.
Hij is nauw verbonden met het proces van het funderingsherstel van A tot Z.

Onze materialen

In onze ruime bussen kunnen we alle gereedschappen en materialen meenemen om onze opdrachten goed uit te kunnen voeren

De grote materialen, die niet in de bussen passen, gaan mee op grote aanhangwagens.

Informatie over onze andere diensten vindt u op TotalWall.nl Hier vindt u informatie over onder andere:

  • Gevelrenovatie
  • Scheuren in de muur
  • Latei vervangen of repareren
  • Spouwankers vervangen
  • Steenreparatie


Funderingsherstel informatie aanvraag

Neem contact met mij op

© 2021 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult