Na afloop stuurde mevrouw Van Wilgen ons het onderstaande bericht:

Nu de heren uitvoerders Aart, Paul en Winfried klaar zijn met de werkzaamheden en het werk betaald is, heb ik toch de behoefte om u nog één keer te schrijven om u te laten weten hoezeer ik de contacten met u (en de antwoorden op mijn vragen van de heer Schuurmans) en met de heren op prijs heb gesteld.

Altijd vriendelijk en vol begrip, maar tevens professioneel heeft u mij geholpen met al mijn vragen en zorgen. Ik heb dat bovenmate op prijs gesteld. U was mijn steun en toeverlaat. Ik wil u hartelijk danken daarvoor.

De heren hebben alle werkzaamheden zo fantastisch aangepakt dat ik niets dan bewondering voor hen kan hebben. En zóveel extra werk gedaan en ik ben zó blij dat het allemaal gedaan is. Mijn zoon liep pasgeleden in de gang en zei verbaasd: dit voelt weer stevig !

En inderdaad, ik kan aan de vloer voelen dat het weer goed zit. De contacten met hen waren heel fijn, zo vriendelijk maar wel duidelijk in wat er mis was, wat er aan gedaan kon worden (ze stonden nergens van te kijken) en ze waren er duidelijk in dat het meerwerk was. Zo heb ik het het liefst, duidelijk en er niet omheen klessen. Dan weet je waar je aan toe bent.

Het was, zoals gezegd, fantastisch. Ik heb ze gemist toen alle werk gedaan was en ze niet meer kwamen. Al miste ik het vroege opstaan niet 🙂. 

Ik wens u en uw bedrijf alle goeds en zal uw bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Anja van Wilgen

© 2022 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement | Algemene voorwaarden Webdesign en ontwikkeling door: Forresult