Na problemen met de afvoer moest er funderingsherstel worden uitgevoerd.

Funderingsherstel en Vernieuwing van Afvoerbuizen om Verzakking te Voorkomen

Er is een probleem met de fundering van een gebouw ontstaan doordat de afvoer niet goed was aangesloten. Dit heeft geleid tot verzakkingen. Om de muur weer goed te kunnen ondersteunen, was nieuw materiaal nodig. De muur is weer ondersteund en de afvoer is opnieuw aangesloten op een nieuwe pijp om herhaling te voorkomen. De oude afvoerbuizen waren aan vervanging toe. Door de verzakking was ook opvulmateriaal nodig. DFH-palen werden geplaatst om de grote gaten onder de hoek te vullen en de afvoerpijpen werden vernieuwd. De bestaande fundering gaf ook minder steun, waardoor er binnen twee palen geplaatst moesten worden, waaronder één net op de plek van de koelkast. Na afloop is de vloer afgewerkt en is er niets meer te zien van het funderingsherstel. Het eindresultaat is zichtbaar aan de buitenkant van het gebouw.

Na afloop stuurde mevrouw Van Wilgen ons het onderstaande bericht:

Nu de heren uitvoerders Aart, Paul en Winfried klaar zijn met de werkzaamheden en het werk betaald is, heb ik toch de behoefte om u nog één keer te schrijven om u te laten weten hoezeer ik de contacten met u (en de antwoorden op mijn vragen van de heer Schuurmans) en met de heren op prijs heb gesteld.

Altijd vriendelijk en vol begrip, maar tevens professioneel heeft u mij geholpen met al mijn vragen en zorgen. Ik heb dat bovenmate op prijs gesteld. U was mijn steun en toeverlaat. Ik wil u hartelijk danken daarvoor.

De heren hebben alle werkzaamheden zo fantastisch aangepakt dat ik niets dan bewondering voor hen kan hebben. En zóveel extra werk gedaan en ik ben zó blij dat het allemaal gedaan is. Mijn zoon liep pasgeleden in de gang en zei verbaasd: dit voelt weer stevig !

En inderdaad, ik kan aan de vloer voelen dat het weer goed zit. De contacten met hen waren heel fijn, zo vriendelijk maar wel duidelijk in wat er mis was, wat er aan gedaan kon worden (ze stonden nergens van te kijken) en ze waren er duidelijk in dat het meerwerk was. Zo heb ik het het liefst, duidelijk en er niet omheen klessen. Dan weet je waar je aan toe bent.

Het was, zoals gezegd, fantastisch. Ik heb ze gemist toen alle werk gedaan was en ze niet meer kwamen. Al miste ik het vroege opstaan niet 🙂. 

Ik wens u en uw bedrijf alle goeds en zal uw bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Anja van Wilgen

© 2022 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement | Algemene voorwaarden Webdesign en ontwikkeling door: Forresult