Duurzaam Funderingsherstel

Aanbouw verzakt in Schijndel

De aanbouw zakt weg van de bestaande woning. Door middel van 2 DFH-palen tot een diepte van 7 meter wordt verder zakken van de aanbouw voorkomen.

De heer Van den Brand vertelt:

Aanbouw verzakt in Schijndel

De samenwerking met Duurzaam funderingsherstel/Total Wall is uitstekend verlopen. Vanaf de eerste informatieaanvraag tot aan de evaluatie na de uitvoering van de werkzaamheden: Chapeau!
De lijnen zijn kort en duidelijk. Het technisch advies en bezoek van de deskundige verliep prettig en was in verstaanbare taal (niet al te technisch, voor iedereen te begrijpen).
De offertes waren duidelijk en overzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent. Vragen kan altijd, en je wordt netjes te woord gestaan. Na goedkeuring van de uiteindelijke offerte volgen duidelijke afspraken en worden data vastgelegd.

 

De “werkploeg” is vriendelijk en deskundig. Nemen de tijd voor uitleg en beantwoorden nog bestaande vragen. Ze werken netjes en consequent. Alles verloopt rustig en ze zijn goed op elkaar ingesteld. Als de werkzaamheden zijn afgerond kun je niet zien dat ze geweest zijn, ook al is het tijdens de uitvoering van de werkzaamheden best wel druk te noemen.

 

Ook de evaluatie en de betalingen verlopen prima en soepel. Kortom, ik kan niets anders doen dan deze positieve referentie schrijven.

 

Hebt u een dergelijk probleem, bespreek het met deze firma en u komt tot een oplossing!
Hebt u nog vragen aan mij, neem gerust contact op via mijn mailadres, bekend bij Duurzaam funderingsherstel/Total Wall.

Het herstelproces