Duurzaam Funderingsherstel

Schroeffunderingen | Snel, duurzaam en effciënt

Tegenwoordig zijn er naast de veelvoorkomende betonnen funderingen ook veelal schroeffunderingen. Een schroeffundering kan met weinig geluidsoverlast en minimale trillingen worden geplaatst. Een duurzame en goedkope manier om een nieuwe fundering te plaatsen of verzakking te herstellen.

Schroefpalen fundering

Er wordt veel gekozen om schroefpalen als fundering te gebruiken voor terrassen, houtbouw, steigers en omheiningen. Toch is het ook zeer geschikt om te gebruiken onder traditionele gemetselde bouwwerken. Zowel voor herstelwerkzaamheden als de aanbreng van een nieuwe fundering. Je kunt simpelweg een gat in de grond maken om vervolgens de schroefpaal in het gat te plaatsen. Door middel van een hefboom draai je de schroefpaal gemakkelijk dieper en steviger in de grond. Als de juiste hoogte is bereikt kun je bijvoorbeeld het gewenste bracket plaatsen om bij elkaar horende balken te verbinden. De basis is duurzaam gelegd voor een goede fundering.

Schroeffundering kosten

Schroeffundering kosten zoals graven en betonstorten hoef je niet meer te berekenen. Naast de kosten van beton zul je minder loonuren moeten betalen. Het aanbrengen van schroeffunderingen werkt veel sneller dan beton storen. De schroeffunderingen kosten vallen dus in tegenstelling tot andere funderingssystemen mee. Bijkomend voordeel is ook dat je werkplaats schoon blijft, zonder betonmolen en cementzakken.

Schroeffundering prijs

Voor een schroeffundering prijs kun je informatie opvragen door de contactgegevens achter te laten. We kunnen dan een scherpe schroeffundering prijs op maat voor je aanbieden. Omdat elke situatie weer andere kosten met zich meebrengt is het lastig om een vaste prijs te noemen. Zo is de prijs afhankelijk van je wensen en de ondergrond waar het geplaatst moet worden. Uiteindelijk zijn schroefpalen over het algemeen goedkoper en beter dan de klassieke wijze van betonfundering.

Schroefpalen tuinhuis

Je kunt schroefpalen gemakkelijk gebruiken voor je tuinhuis omdat de meeste schroefpalen 1000 kilo kunnen dragen. Je hebt namelijk verschillende soorten schroefpalen die geschikt zijn voor verschillende soorten gewichten. In de eerste fase kunnen we aan de hand van schroefpalen de stevigheid bepalen. Kleine schroefpalen voor een tuinhuis voldoen al vaak omdat het in verhouding met een huis niet veel weegt. Benieuwd welke schroefpalen geschikt zijn voor jouw tuinhuisje? Vul je contactgegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Fundering schroefpalen

Een fundering schroefpalen is een duurzame manier om de omgeving te funderen. Snel, zonder overlast en een schone werkplek zijn al enkele voordelen. Schroefpalen is een onderdeel van onze aanpak waar we trots op zijn. De fundering schroefpalen is vrijwel geschikt voor alle types ondergrond, zelfs in veen- of kleigrond. Wij beschikken grotendeels over alle fundering schroefpalen voor elk type ondergrond en kunnen vaak de oplossing bieden voor jouw probleem. Daarnaast ben je weinig ruimte nodig om de fundering aan te brengen waardoor de meeste omgevingen geschikt zijn.

Goedkope schroeffundering

Iedereen zou graag een goedkope schroeffundering willen plaatsen. Hou er echter wel rekening mee dat de kwaliteit belangrijker is dan een goedkope schroeffundering. Zo zijn schroefpalen voor een tuinhuis van mindere kwaliteit dan voor een huis. Daarbij is de ondergrond waar het geplaatst moet worden ook van groot belang. Op basis van je wensen en de ondergrond waar je schroeffundering wilt plaatsen kunnen we een zo scherp mogelijke goedkope schroeffundering offerte opstellen. Neem hiervoor contact met ons op:

Funderingsherstel

Informatie aanvraag

Wilt u uw verzakking laten herstellen door Duurzaam Funderingsherstel? Of heeft u aanvullende vragen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Liever zelf contact opnemen?
Bel ons op: 088 – 111 25 00
Of mail naar: info@duurzaamfunderingsherstel.nl

Claudia Hensbroek
Suzanne de Vries

“Heeft u te maken met een verzakt huis, een verzakte aanbouw of uitbouw of wilt u een inspectie laten uitvoeren? We helpen u graag!”

    [current_url page_url]

    Snel en vrijblijvend contact opnemen