Duurzaam Funderingsherstel

Kenmerken verzakking

 

Gevolgen van een verzakking

Indien uw woning, of eigenlijk beter gezegd uw fundering, te maken heeft gehad met een verzakking is dit vaak aan de gevolgen van een verzakking af te lezen. We nemen ze graag even kort met u door.

Scheuren in de muren of gevel

In de meeste gevallen is een verzakking van uw woning te herkennen aan uw muur of gevel. Doordat de fundering (gedeeltelijk) verzakt krijgt uw woning en daarmee de muren onvoldoende steun. Dit zal in het begin goed gaan, maar op den duur zullen er scheuren ontstaan en worden ze ook groter.

Klemmende deuren en ramen

Soms is de verzakking van uw woning ook te herkennen aan ramen en deuren die niet meer correct openen en sluiten. Logisch, want als een fundering verzakt is (en verder zakt) zal de woning op den duur scheef komen te staan. Dit kan ervoor zorgen dat ramen en deuren beginnen te klemmen.

Hoogteverschil

Stapt u vanuit uw woning direct op het trottoir? Dan kan het zo zijn dat ook hier de verzakking terug te zien is. Door de verzakking is er namelijk (waarschijnlijk) een hoogteverschil ontstaan tussen uw woning en het trottoir.

Aflopende of scheve vloeren

Als laatste zou u een verzakking ook nog kunnen herkennen aan aflopende of scheve vloeren in uw woning.

Kenmerken verzakking oplossen

Herkent u één of meerdere van bovenstaande kenmerken? Dan is de kans zeer groot dat uw fundering een verzakking heeft ondergaan. Gelukkig zijn er de experts van Duurzaam Funderingsherstel. Wij staan voor u klaar om de verzakking te herstellen.

Wacht niet met contact opnemen

Als u eenmaal geconstateerd heeft dat uw woning een verzakking heeft ondergaan, is het raadzaam om zo snel mogelijk contact op te nemen.

Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op. Benieuwd naar hoe wij de verzakking van uw fundering oplossen? Bekijk gerust onze aanpak!

Funderingsherstel

Informatie aanvraag

Wilt u uw verzakking laten herstellen door Duurzaam Funderingsherstel? Of heeft u aanvullende vragen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Liever zelf contact opnemen?
Bel ons op: 088 – 111 25 00
Of mail naar: info@duurzaamfunderingsherstel.nl

Een team dat voor een groep busjes staat en een foto maakt ter herdenking van hun duurzame funderingsherstelproject.

    [current_url page_url]

    Snel en vrijblijvend contact opnemen