Onze aanpak

We onderzoeken uw bouwwerk en maken de benodigde constructieve berekeningen. Daarna voeren wij het herstel zorgvuldig uit en borgen we de kwaliteit. Zo is funderingsherstel van A tot Z geregeld.

Zo gaan wij te werk

Elke situatie wordt door een expert op locatie beoordeeld. Elke situatie is namelijk verschillend. De volledige situatie en de oorzaken van de verzakking worden bepaald en in kaart gebracht.

Stap 1. Funderingsonderzoek

Om een goede oplossing te kunnen bieden is het belangrijk eerst de oorzaak van uw verzakking te achterhalen. Een expert van Duurzaam Funderingshersel onderzoekt op locatie de constructie van uw woning en verzamelt gegevens over uw fundering en de belastingen. 
Nadat het gebouw nauwgezet is onderzocht, wordt advies uitgebracht over de reparatiemethode welke afhankelijk is van de mate van beschadiging, het gewicht van het gebouw en de bodemgesteldheid ter plaatse.

Stap 2. Verzakking huis oplossen

Het innovatieve DFH funderingssysteem is toepasbaar bij bijna elke woning en aanbouw. Het aanbrengen van het funderingssysteem is maar een kleine ingreep zonder veel overlast voor u als bewoner of omgeving. De fundering wordt afgesteund op het DFH funderingssysteem en daarna gevijzeld naar de oorspronkelijke positie. 

Stap 3. Gevolgschade herstellen

Verzakking van de fundering leidt zonder uitzondering tot gevolgschade aan uw woning. Dankzij slimme verankeringssystemen kunnen wij muurschade onzichtbaar en met gebruik van oorspronkelijke materialen herstellen. Omdat de oorzaak van de schade is opgelost, hoeft u niet bang te zijn voor nieuwe muurproblemen.


Meer weten over
toepassing, kosten en mogelijkheden?

Neem contact met mij op

© 2018 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult