Onze aanpak

We onderzoeken uw woning en/of uitbouw en maken de benodigde constructieve berekeningen. Daarna voeren wij het herstel zorgvuldig uit en borgen we de kwaliteit. Zo is funderingsherstel grondig en duurzaam geregeld.

Zo gaan onze experts te werk:

Stap 1. Inspectie

Om een goede oplossing te kunnen bieden is het belangrijk om vast te stellen of er sprake is van een funderingsprobleem door middel van een inspectie. Een expert van Duurzaam Funderingshersel onderzoekt op locatie de constructie van uw woning en/of uitbouw en verzamelt gegevens over uw fundering en de belastingen. De kosten van een onderzoek bedragen €550,-.

Nadat de woning en/of uitbouw nauwgezet is onderzocht, wordt advies uitgebracht over de reparatiemethode welke afhankelijk is van de mate van beschadiging en het gewicht van het gebouw. 

Stap 2. Na de inspectie ontvangt u een rapportage

In deze rapportage staan de bevindingen van de inspecteur vermeld. Tevens is er een herstelplan opgesteld om het probleem te verhelpen. Daarnaast wordt er een richtprijs voor herstel vermeld. Wanneer de indicatie door u akkoord is bevonden, werken wij deze uit tot een definitieve offerte. Hiervoor is wel een sondering nodig.
 

Stap 3. Verzakking woning en/of uitbouw verhelpen

De uitvoering gebeurt met behulp van een minikraan en in sommige gevallen met een handzame hydraulische motor. Dit laatste gebeurt vooral in lastig bereikbare ruimten of op plaatsen met beperkte toegang. We graven kleine 'mangaten' waarin de palen trillingsvrij gedraaid worden. Hierdoor is de overlast tot een minimum beperkt.
 

Stap 4. Gevolgschade herstellen

Nadat de palen zijn aangebracht, herstellen we ook de scheuren. Hiervoor gebruiken wij Helifix wapeningsstaven in de voegen. Deze worden met  tweecomponentenmortel vastgezet, waarna de voeg netjes wordt afgewerk. Scheuren in bakstenen worden met steenpasta op kleur onzichtbaar hersteld.

 


Funderingsherstel informatie aanvraag

Heeft u vragen over onze aanpak of heeft u andere vragen omtrent funderingsherstel of ons funderingssysteem? Onze experts staan voor u klaar.

Neem contact met mij op

© 2022 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement | Algemene voorwaarden Webdesign en ontwikkeling door: Forresult