Onze aanpak

We onderzoeken uw woning en/of uitbouw en maken de benodigde constructieve berekeningen. Daarna voeren wij het herstel zorgvuldig uit en borgen we de kwaliteit. Zo is funderingsherstel grondig en duurzaam geregeld.

Zo gaan wij te werk:

Stap 1. Funderingsonderzoek

Om een goede oplossing te kunnen bieden is het belangrijk eerst de oorzaak van uw verzakking te achterhalen. Een expert van Duurzaam Funderingshersel onderzoekt op locatie de constructie van uw woning en/of uitbouw en verzamelt gegevens over uw fundering en de belastingen. 
Nadat de woning en/of uitbouw nauwgezet is onderzocht, wordt advies uitgebracht over de reparatiemethode welke afhankelijk is van de mate van beschadiging, het gewicht van het gebouw en de bodemgesteldheid ter plaatse.

Stap 2. Verzakking woning en/of uitbouw oplossen

Het innovatieve DFH funderingssysteem is toepasbaar bij bijna elke woning en aanbouw. Het aanbrengen van het funderingssysteem is maar een kleine ingreep zonder veel overlast voor u als bewoner of omgeving. De fundering wordt afgesteund op het DFH funderingssysteem. 

Stap 3. Gevolgschade herstellen

Verzakking van de fundering leidt zonder uitzondering tot gevolgschade aan uw woning. Dankzij effectieve en bewezen verankeringssystemen kunnen wij muurschade constructief en nagenoeg onzichtbaar herstellen. Omdat de oorzaak van de schade is duurzaam is opgelost, hoeft u niet bang te zijn voor nieuwe muurproblemen.


Funderingsherstel informatie aanvraag

Neem contact met mij op

© 2018 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult