Onze aanpak

We onderzoeken uw bouwwerk en maken de benodigde constructieve berekeningen. Daarna voer wij het herstel zorgvuldig uit en borgen we de kwaliteit. Zo is funderingsherstel van A tot Z geregeld.

Zo gaan wij te werk

Elke situatie wordt door een expert op locatie beoordeeld. Elke situatie is namelijk verschillend. De volledige situatie en de oorzaken van de verzakking worden bepaald en in kaart gebracht. Nadat het gebouw nauwgezet is onderzocht, wordt advies uitgebracht over de reparatiemethode welke afhankelijk is van de mate van beschadiging, het gewicht van het gebouw en de bodemgesteldheid ter plaatse.

Op plaatsen waar verzakking heeft opgetreden ontstaat zonder uitzondering schade aan de bovenbouw van het gebouw. Dit vereist een grondig herstel dat begint bij de fundering. Om aanvullend draagvermogen voor de fundering te creeren, gebruiken wij de DFH-palen. Daarna worden de scheuren vijwel onzichtbaar hersteld met behulp van onze roestvrijstalen metselwerkversterkingssystemen en op kleur mengbare reparatiemortel. 


Meer weten over
toepassing, kosten en mogelijkheden?

Vraag een offerte aan   of   Stel uw vraag

© 2018 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult