Onze aanpak

Duurzaam Funderingsherstel is er voor particuliere eigenaren, VvE's en aannemers. We onderzoeken uw fundering en het maken de benodigde constructieve berekeningen. Daarna helpen we u met de uitvoer en borgen we de kwaliteit. Zo is funderingsherstel van A tot Z geregeld.

Zo gaan wij te werk

Elke situatie wordt door de een expert beoordeeld. Elke situatie is namelijk verschillend. De volledige situatie en de oorzaken van de verzakking worden bepaald en in kaart gebracht. Nadat het gebouw nauwgezet is onderzocht, wordt advies uitgebracht over de reparatiemethode welke afhankelijk is van de mate van beschadiging, het gewicht van het gebouw en de bodemgesteldheid ter plaatse.

Op plaatsen waar verzakking heeft opgetreden ontstaat zonder uitzondering schade aan de bovenbouw van het gebouw, die structurele reparatie nodig maakt om de beschadigingen te herstellen. Dergelijke problemen kunnen vrijwel allemaal worden verholpen met behulp van onze roestvrijstalen metselwerkversterkingssystemen. Hierbij worden speciaal ontwikkelde installatiemethoden toegepast, met als resultaat kosteneffectieve, overlastvrije, geheel voor het oog verborgen oplossingen die het gevelaanzicht volledig herstellen.


Meer weten over
toepassing, kosten en mogelijkheden?

Vraag een offerte aan   of   Stel uw vraag

© 2018 Duurzaam Funderingsherstel | Privacy Statement Webdesign en ontwikkeling door: Forresult