Onze aanpak

Total Wall Funderingsherstel is er voor overheden, VvE's, particuliere eigenaren, architecten, bouwadviesbureaus en aannemers. We onderzoeken uw schade en het maken de benodigde constructieve berekeningen. Maar we doen meer: Total Wall kan voor u de volledige projectbegeleiding verzorgen. Zo is funderingsherstel bij Total Wall van A tot Z geregeld.

Zo gaan wij te werk

Elke situatie wordt door de een expert beoordeeld. Elke situatie is namelijk verschillend. De volledige situatie en de oorzaken van de verzakking worden bepaald en in kaart gebracht. Nadat het gebouw nauwgezet is onderzocht, wordt advies uitgebracht over de reparatiemethode welke afhankelijk is van de mate van beschadiging, het gewicht van het gebouw en de bodemgesteldheid ter plaatse.

Op plaatsen waar verzakking heeft opgetreden ontstaat zonder uitzondering schade aan de bovenbouw van het gebouw, die structurele reparatie nodig maakt om de beschadigingen te herstellen. Dergelijke problemen kunnen vrijwel allemaal worden verholpen met behulp van onze roestvrijstalen metselwerkversterkingssystemen. Hierbij worden speciaal ontwikkelde installatiemethoden toegepast, met als resultaat kosteneffectieve, overlastvrije, geheel voor het oog verborgen oplossingen die het gevelaanzicht volledig herstellen.


Meer weten over
toepassing, kosten en mogelijkheden?

Vraag een offerte aan   of   Stel uw vraag